Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 58 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 58 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot werkbroeken

Mascot heeft voor iedere branche hoge kwaliteit werkbroeken. Wanneer het gaat om werkkleding stelt Mascot vooral hoge eisen aan de werkbroeken. Werkbroeken moeten lang meegaan bij wisselende weersomstandigheden, bij veel wassen en in vele werksituaties: staand, zittend en knielend. Dit mag echter niet ten koste gaan aan comfort, functionaliteit en pasvorm. Mascot heeft een ruim aanbod werkbroeken die elk hun eigen functies en voordelen hebben. De werkkleding van Mascot is samen met potentiële gebruikers ontwikkeld. Al vroeg in het ontwikkelingsproces is de kleding van Mascot door gebruikers getest. Wanneer de eerste prototypes beschikbaar zijn, wordt de werkkleding naar werkplekken in verschillende branches gestuurd. Op deze manier kan in nauwe samenwerking met de testpersonen de kleding steeds opnieuw afgesteld worden tot in de kleinste details. Het assortiment van Mascot is onderverdeeld in meerdere collecties die allemaal hun eigen specifieke eigenschappen hebben. In de verschillende collecties kunt u dezelfde kleuren terugvinden. Zo kunnen de producten uit de verschillende collecties makkelijk met elkaar gecombineerd worden.

Meer lezen >

Mascot werkbroeken bedrukken

Alle Mascot werkbroeken kunnen voorzien worden van een bedrukking of borduring op de achterzak en/of broekspijp. Voor deze personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Met werkbroeken met bedrukking of borduring geeft u uw medewerkers een professionele uitstraling. Doordat veel mensen uw bedrijfslogo zullen zien, zal de naamsbekendheid van uw bedrijf toenemen en dit zal zorgen voor nieuwe klanten. Om de kwaliteit te waarborgen, onderwerpt Mascot de vele stoftypes aan uitgebreide testprocedures, zoals slijtvastheidstests, scheursterktetests en breukvastheidstests. Hoge kwaliteit zit bij Mascot in het DNA. De slogan en de consistente werkwijze van Mascot zijn niet voor niets al jaren ‘Tested to Work’. De werkbroeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Bent u benieuwd hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Mascot werkbroeken? Vraag dan gratis een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot werkbroeken online bestellen

De Mascot werkbroeken kunt u eenvoudig en snel online bestellen. Mascot werkt met alle 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN op verschillende niveaus. Met de productie van werkkleding wil Mascot bijdragen aan het uitbannen van armoede en honger, zorgen voor gezondheidszorg en onderwijs en fatsoenlijke banen creëren. Een van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen is verantwoorde productie. Mascot heeft enkel producten die getest zijn voor langdurig gebruik. Deze aspecten dragen er allemaal aan bij dat de producten van Mascot lang meegaan en dat is van grote betekenis voor de duurzame verantwoording. Daarnaast beperkt Mascot haar afval en energieverbruik bij de productie tot een minimum. Het grootste deel van de productie van Mascot wordt geproduceerd in de eigen fabrieken van Mascot. Twijfel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers bij vragen of specifieke wensen.

Meer lezen >

Meer lezen >