Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 24 van 24 resultaten

1 - 24 van 24 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot vesten

Mascot is een Deens familiebedrijf wat alleen hoge kwaliteit vesten aflevert. De vesten van Mascot zijn erg functioneel die in diverse omstandigheden gebruikt kunnen worden. Zo zijn de vesten erg praktisch voor winderige en koude omstandigheden. Het voordeel van een vest is dat u deze makkelijk aan en uit kunt trekken door de rits. Daarnaast is een werkvest een essentieel kledingstuk voor wanneer u uw gereedschap altijd bij de hand wilt hebben. Alle vesten zijn voorzien van meerdere binnen- en buitenzakken, zodat u veel ruimte heeft om al uw spullen op te bergen. De vesten beschikken over een moderne pasvorm en sluiten dus mooi aan. Ook bieden de vesten veel bewegingsvrijheid bij al uw werkzaamheden. Sommige vesten zijn voorzien van een extra hoge kraag om u goed te beschermen tegen wind en kou.

Meer lezen >

Mascot vesten online bestellen

De Mascot vesten bestelt u makkelijk en snel online al vanaf één stuk. Bij Mascot vindt u een breed assortiment aan werkkleding met de focus op hoge kwaliteit voor zowel mannen als vrouwen. De kwaliteit van de vesten van Mascot wordt in het eigen testcentrum van Mascot getest en vervolgens worden de vesten nog een keer getest door eindgebruikers op de verschillende bouwplaatsen in Europa. De slogan van Mascot is niet voor niets ‘Tested to Work’. Mascot is SA8000-gecertificeerd. Deze certificering staat voor Socially Responsible Producten. Bedrijven die SA8000 gecertificeerd zijn, kunnen aantonen dat er in hun bedrijf onder andere geen sprake is van kinderarbeid, sprake is van eerlijke werktijden en salaris, geen discriminatie plaatsvindt en dat er goede arbeidsomstandigheden zijn. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Mascot vesten bedrukken

De Mascot vesten kunnen voorzien worden van uw logo, bedrijfsnaam of slogan door middel van een bedrukking of borduring. De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door een bedrukking of borduring krijgt uw bedrijfskleding een exclusieve uitstraling waardoor u zeker zult opvallen en uw naamsbekendheid zal toenemen. Mascot maakt gebruik van meer dan 100 verschillende materialen om zo de best mogelijke werkkleding te produceren. De naad in de nek van de vesten is afgezet met een zacht materiaal om irritaties te voorkomen. Ook zijn er op sommige vesten reflectieaccenten aangebracht zodat u ook in het donker zichtbaar bent. De vesten kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Benieuwd naar hoe de vesten eruit zullen komen te zien met uw logo, bedrijfsnaam of slogan? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >