Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 34 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 34 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot Unique collectie

De Mascot Unique collectie bestaat uit effen en tweekleurige werkkleding in negen kleurcombinaties, met veel verschillende producten en verschillende stofkwaliteiten voor talloze variatiemogelijkheden. De collectie is gericht op alle soorten beroepen binnen vakwerk en industrie en daarom is een groot deel van de collectie geschikt voor industrieel wassen. Het brede scala aan producttypes betekent dat u altijd kleding zult vinden die perfect bij u past, of u nu ambachtelijk of industrieel werkt. Door de vele kleuren kunt u ook precies de kleding kiezen die past bij de stijl van uw bedrijf. Bij de Mascot Unique collectie kunt u kiezen uit broeken in drie verschillende stofkwaliteiten. Elke stofkwaliteit is ontwikkeld met speciale eigenschappen voor bepaalde werkomstandigheden en -omgevingen. Het is daarom belangrijk dat u de materiaalkeuze altijd maakt op basis van uw werkzaamheden, de temperatuur en het weer. In deze collectie vindt u ook werkbroeken speciaal voor vrouwen.

Meer lezen >

Mascot Unique collectie bedrukken

De werkkleding uit de Mascot Unique collectie kan bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. Als u kiest voor de Mascot Unique collectie, heeft u vrijwel niets anders meer nodig. In deze collectie vindt u bovenstukken die fungeren als vocht afdrijvende onderste laag, isolerende tussenlaag of wind- en waterdichte bovenste laag. Als u de bovenstukken combineert volgens de laagjesmethode, bereikt u het hele jaar door optimale bescherming. Meerdere bovenstukken zijn ontwikkeld met Climascot, wat een lichtgewicht voering is die het lichaam warm houdt. Het materiaal van de voering is gemaakt met 35% gerecycled polyester. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Mascot Unique werkkleding? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Unique collectie online bestellen

U kunt de Mascot Unique collectie makkelijk en snel online bestellen. Of u nu op zoek bent naar een superlichte broek of naar een zeer sterke en slijtvaste stof, u zult het vinden in deze collectie. Veel van de werkbroeken hebben Cordura verstevigingen op kwetsbare plekken, zoals de knie- en spijkerzakken. Dit draagt bij aan een extra hoge slijtvastheid, wat goed is als u in hoog tempo werkt en uw broeken zullen ook langer meegaan. Een groot deel van de werkkleding van Mascot Unique is ontwikkeld voor industrieel wassen en drogen. Let op het ProWash-symbool om producten te vinden die geschikt zijn voor industrieel wassen. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >