Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot poloshirts

Mascot biedt u een breed assortiment aan slijtvaste polo’s. Wanneer u als bedrijf formaliteit wilt uitstralen, zijn de Mascot polo’s uitermate geschikt. Polo’s zijn de perfecte keuze voor een professionele look tijdens ontmoetingen met uw klanten. Mascot heeft polo’s van de hoogste kwaliteit, waarbij vormvastheid, slijtvastheid en kleurechtheid centraal staan. Voor extra comfort is de naad in de nek afgezet met een zacht materiaal zodat irritaties voorkomen worden. De polo’s van Mascot zijn geschikt voor op kantoor, de bouwplaats of de werkplaats. Met tot wel 23 verschillende kleuren per stijl heeft u een ruim assortiment om uit te kiezen. De polo’s zijn effen, tweekleurig en met print verkrijgbaar. Mascot vindt het belangrijk dat de kleding door iedereen gedragen kan worden. Daarom zijn de polo’s ook verkrijgbaar voor zowel dames als heren. De polo’s zijn beschikbaar in de verschillende maten van XS tot en met 4XL.

Meer lezen >

Mascot poloshirts online bestellen

De Mascot poloshirts kunnen eenvoudig en snel online besteld worden vanaf één stuk. Mascot draagt een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van mensen en milieu doordat zij een wereldwijd textielbedrijf is, zowel op de productielocaties als in de rest van de toeleveringsketen, en neemt daarom haar verantwoordelijkheid. Meer dan tien jaar geleden heeft Mascot haar eigen productielocaties opgezet in Vietnam en Laos. Hier biedt zij veilige arbeidsplaatsen waar goed en respectvol met de collega’s wordt omgegaan. Mascot vindt het belangrijk dat gegarandeerd kan worden dat klanten de best mogelijke producten krijgen. De beste producten zijn slijtvaste producten die erg lang meegaan en daardoor onnodig gebruik van nieuwe hulpbronnen voorkomen. Ook is het belangrijk dat het product geproduceerd wordt van materialen die in aanmerking komen voor het Oeko-Tex certificaat.

Meer lezen >

Mascot poloshirts bedrukken

Alle Mascot polo’s hebben ruimte voor het bedrukken of borduren van uw logo, bedrijfsnaam of logo. Deze bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Zo kunt u er altijd voor zorgen dat uw bedrijfsnaam wordt gezien door veel mensen. Dit is een goede manier om reclame te maken voor uw bedrijf, wat zal zorgen voor meer naamsbekendheid. Kwaliteit en behoorlijkheid zijn de kernwaarden van Mascot in de context van maatschappij en milieu. Kwaliteit van producten, afspraken en oplossingen. Behoorlijkheid in grondigheid en fatsoen. De polo’s kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Benieuwd hoe de Mascot polo’s eruit zullen komen te zien met uw bedrukking of borduring? Vraag dan gratis een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >