Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Mascot overhemden online bestellen

Hoge kwaliteit Mascot overhemden

Overhemden van hoge kwaliteit vindt u bij Mascotwereld! Om ultiem comfort te garanderen hebben alle overhemden knopen op de mouwen om ze aan te passen en daarnaast hebben sommige overhemden ook functionele zakken. De overhemden zijn zo ontworpen dat u veel bewegingsvrijheid heeft en ook bieden we bij Mascotwereld vlam vertragende overhemden aan indien u dat wenst. Wilt u ook warm blijven tijdens de winter maanden? Kies dan voor een thermo overhemd. Een thermo overhemd kan in de overgangsmaanden uitstekend over een T-shirt of trui worden gedragen in plaats van een jas. Alle Mascot overhemden zijn per stuk leverbaar.  

Mascot overhemden bedrukken

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een professionele oplossing om uw identiteit en merk te versterken, laat dan Mascot overhemden bedrukken! Uw personeel zal overal duidelijk herkenbaar zijn en daarnaast zal uw bedrijf ook eenheid uitstralen doordat iedereen dezelfde kleding draagt. Op de website van Mascotwereld vindt u een aantal overhemden in neutrale kleuren waarop een logo bedrukt of geborduurd kan worden. Een borduring zorgt ten alle tijden voor een exclusieve uitstraling van uw bedrijf . Benieuwd naar hoe uw bedrijfslogo eruit komt te zien op één van de Mascot overhemden? Vraag dan een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Mascot overhemden bestellen 

Wanneer u op zoek bent naar nette Mascot overhemden kunt u deze gemakkelijk bestellen via onze website. Overhemden zijn uitermate geschikt voor diverse gelegenheden. Staat u binnenkort op een beurs en wilt u goed voor de dag komen? Kies dan voor een overhemd van Mascot! Maar ook voor op kantoor of in een winkel zijn Mascot overhemden een professionele oplossing. Op Mascotwereld vindt u een breed assortiment overhemden waardoor er altijd wel iets is dat bij uw bedrijf past. Vanwege de hoge slijtvastheid van alle Mascot producten gaan alle overhemden lang mee, zodat u er extra lang van kunt genieten.