Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot overhemden

De juiste overhemden vindt u bij Mascot! Mascot heeft overhemden met lange en korte mouwen. Overhemden zijn perfect voor uw werkplek als u een professionele oplossing zoekt om uw identiteit en merk te versterken. De overhemden zijn zo ontworpen dat u veel bewegingsvrijheid heeft. De klassieke overhemden zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren zoals zwart, blauw en grijs. De overhemden kunnen onder een trui, over een T-shirt of op zichzelf gedragen worden. Dit is afhankelijk van hoeveel laagjes u wilt dragen tijdens het werk. Om ultiem comfort te kunnen garanderen, hebben zijn alle overhemden voorzien van knopen op de mouwen. De mouwen kunnen opgerold en vastgezet worden met deze knopen. Ook zijn de overhemden voorzien van functionele zakken. Bij Mascot zult u altijd een geschikt overhemd vinden dan aansluit bij uw wensen, of u nu in de productie, in de bouw of op kantoor werkt.

Meer lezen >

Mascot overhemden bedrukken

Alle Mascot overhemden kunnen voorzien worden van een bedrukking of borduring op de borst en/of rug. Voor deze personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. U geeft uw medewerkers een erg professionele uitstraling met overhemden met een bedrukking of borduring. Doordat veel mensen uw bedrijfslogo zullen zien, zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Dit zal zorgen voor nieuwe klanten. Samen met 130 andere textiel producerende bedrijven die lid zijn van de Fair Wear Foundation zet Mascot zich in voor het vergroten van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van textielfabrieken over de hele wereld. De overhemden kunnen zowel met als zonder personalisatie al besteld worden vanaf één stuk. Benieuwd naar hoe de overhemden eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot overhemden online bestellen

De Mascot overhemden kunnen makkelijk en snel online besteld worden vanaf één stuk. De slogan en de consistente werkwijze van Mascot is al jaren ‘Tested to Work’. Hoge kwaliteit zit bij Mascot in het DNA. De meeste kleding van Mascot wordt geproduceerd in de eigen fabrieken van Mascot. Hier gebeurt de productie effectief en met groot respect voor mens en milieu. Om de kwaliteit te waarborgen, ontwerpt Mascot de vele stoftypes aan uitgebreide testprocedures. Al vroeg in het ontwikkelingsproces is de kleding van Mascot getest door gebruikers. Wanneer de eerste prototypes beschikbaar zijn, wordt de werkkleding naar werkplekken in verschillende branches gestuurd. Zo kan in nauwe samenwerking met de testpersonen de kleding steeds opnieuw afgesteld worden tot in de kleinste details. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >