Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Mascot overalls online bestellen


Mascot overalls online bestellen

Mascot Amerikaanse overalls

Het Deense Mascot levert al jaren hoge kwaliteit Amerikaanse overalls. Op Mascotwereld vindt u een breed assortiment comfortabele en functionele Amerikaanse overalls van Mascot. Om te voorkomen dat de banden ongemakkelijk zitten op de schouders zijn alle Amerikaanse overalls voorzien van verstelmogelijkheden en elastiek. Daarnaast is de overall voorzien van vele functionele zakken zoals binnen zakken, een duimstokzak en een zak op de dijbeen. Een aantal van onze Amerikaanse overalls zijn ook voorzien van thermovoering zodat u het ook in de winter niet snel koud zult krijgen. Alle Amerikaanse overalls van Mascot zijn per stuk leverbaar.  

Bedrukte Mascot overalls Amerikaans

Bij Mascotwereld kunt u Amerikaanse overalls laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo. De overalls kunnen zowel op de borst als rug worden bedrukt met uw eigen bedrijfslogo of slogan. Uw logo wordt als transfer op de overall gedrukt. Dat houdt in dat deze onder bepaalde temperatuur op uw kleding wordt aangebracht. Uw logo kan ook worden aangebracht door middel van een borduring. Wanneer u kiest voor een borduring gaat uw logo langer mee als bij een transferdruk. Bent u benieuwd naar hoe uw bedrijfslogo op de Amerikaanse overall zal staan? Vraag dan een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Mascot Amerikaanse overalls bestellen

Wilt u veilig werken onder alle omstandigheden, bestel dan Amerikaanse overalls van Mascot. Als u veel buiten werkt is de juiste kleding erg belangrijk. Op de Amerikaanse overalls zijn reflecterende details aangebracht zodat u altijd goed zichtbaar bent, zelfs bij slechte weersomstandigheden. De Amerikaanse overalls zijn zeer geschikt voor automonteurs, hoveniers, installateurs en vele andere beroepen. Zo zijn alle Amerikaanse overalls voorzien van een doorsteekzak zodat u ten alle tijden bij uw onderliggende kleding kunt en zorgen de kniezakken ervoor dat u minder snel last krijgt van uw knieën wanneer u hier veel op steunt tijdens de dag.