Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot Multisafe collectie

De Mascot Multisafe collectie biedt innovatieve en geavanceerde multi-beschermende werkkleding. Deze collectie is een unieke combinatie van veiligheid en functionaliteit met een optimaal draagcomfort. Aan veiligheid worden erg hoge eisen gesteld. Mascot maakt gebruik van een stof met een 100% inherente structuur met vlamvertragende eigenschappen. Doordat de vlamvertragende eigenschappen zijn verweven in het materiaal, kunnen ze er niet uitgewassen worden. De fluorescerende kleding is goedgekeurd volgens de strenge norm EN ISO 20471. Bovendien zijn alle producten voorzien van meer reflecterend materiaal dan de norm voorschrijft. Alle fluorescerende producten zijn volgens de chemische norm EN 13034 gecertificeerd. Alle jassen uit de Mascot Multisafe collectie zijn gecertificeerd volgens klasse 2 in de vlamboognorm EN ISO 61482-1-2, wat bijna uniek is voor de industrie.

Meer lezen >

Mascot Multisafe collectie bedrukken

De werkkleding uit de Mascot Multisafe collectie kan bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de beschermende werkkleding te laten borduren. De speciale pasvorm in combinatie met het zachte en comfortabele materiaal zorgt voor een ongeëvenaard draagcomfort. De producten hebben een ergonomische pasvorm en staan garant voor een optimale bewegingsvrijheid. De uitgebreide Mascot Multisafe biedt oplossingen voor alle weersomstandigheden en werksituaties, waarbij de veiligheid centraal staat. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de kleding uit de Mascot Multisafe collectie? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Multisafe collectie online bestellen

U kunt de Mascot Multisafe collectie makkelijk en snel online bestellen. Het bestellen van de kleding is al mogelijk vanaf één stuk. De zakken zijn functioneel geplaatst en kunnen moeiteloos gevonden worden. Alle producten zijn ontworpen en toegespitst op de behoefte van de drager. De slijtvaste stof is behandeld met een vuilafstotende coating die ervoor zorgt dat de fluorescerende kleding minder snel smerig wordt. Dit komt ten goede aan de fluorescerende eigenschappen en daardoor ook de zichtbaarheid. De donkere contrastkleur zit precies daar waar de kleding het meest aan vuil blootgesteld wordt. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >