Wat is het verschil tussen het borduren en bedrukken van werkkleding?

Een zichtbaar logo op de werkkleding van uw werknemers kan een groot verschil maken voor uw bedrijf. Wanneer werknemers een logo dragen, zal de herkenbaarheid van uw bedrijf toenemen. Met het werk dat zij uitvoeren wordt uw bedrijf vertegenwoordigd. Mensen zien uw werknemers niet alleen werken in de gepersonaliseerde werkkleding, maar zien  uw merk ook voorbijkomen als uw werknemers naar huis fietsen.  

Logo’s zijn een echte herkenningsfactor voor uw bedrijf. Door uw logo of bedrijfsnaam kunnen uw huidige en potentiële klanten uw bedrijf sneller verbinden met uw service en professionaliteit. Ook leidt bedrukte werkkleding tot saamhorigheid bij de werknemers. Uw logo kan door middel van bedrukken of borduren op de werkkleding geplaatst worden. De kenmerken van borduren en bedrukken zullen hieronder kort worden samengevat.

 

Bedrukken

Met het bedrukken van werkkleding krijgt u een scherp en gedetailleerd resultaat met een goede duurzaamheid. Met bedrukken kunt u uw logo laten voorzien van alle gewenste kleuren en ook een geleidelijke overgang van kleuren is mogelijk. U kunt beter niet bedrukken op gebreide producten en fleece. Waterdichte kleding is daarentegen uitstekend geschikt om te bedrukken.

 

Borduren

Borduren geeft uw logo een mooi en exclusief resultaat dat zeer lang meegaat. Geborduurde logo’s zijn duurzamer dan een gedrukt logo dankzij de gebruikte materialen en methodes. De kleur en vorm van uw logo zullen zelfs na vaak wassen en blootstelling aan licht behouden blijven doordat het motief uit textiel bestaat. Hierdoor heeft het vaak ook een luxueus aanzien. Gebreide producten en fleece zijn erg geschikt om te borduren, maar het wordt afgeraden om waterdichte kleding te borduren.

 

Posities van de logo’s

Werkkleding heeft veel ideale locaties voor uw logo of bedrijfsnaam. Aan de hand van verschillende factoren wordt de locatie van uw logo bepaald. Factoren die hierbij spelen zijn waar het logo het langst mee gaat en dat het product niet wordt beschadigd bij het aanbrengen van uw logo. Typische locaties voor uw logo zijn de borst en rug.

Alle werkkleding kan bedrukt worden door bijvoorbeeld het gebruik van een rekbaar transfer bij producten met stretch. Als producten niet bedrukt kunnen worden, kunnen ze geborduurd worden. Voor het ontwerp van uw logo zijn er vele mogelijkheden.

 

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten